LaraLuca, Praktijk voor Natuurgeneeskunde

 

Onderzoek

Tijdens het eerste consult vindt een onderzoek plaats middels een uitvoerige analyse van uw situatie met eventueel een aanvullend lichamelijk onderzoek of laboratoriumonderzoek. Op basis van de resultaten hiervan wordt in overleg, een advies- en behandelplan opgesteld. Dat zal over het algemeen een combinatie zijn van gebruik van de juiste kruidenpreparaten, voedings- en leefstijladvies gericht op uw persoonlijke situatie met een combinatie van behandelingstechnieken om lichamelijke functies en herstel te bevorderen.  

Behandelingen, begeleiding en evaluatie

Afhankelijk van de situatie vinden een of meerdere vervolgsessies plaats. Er wordt gecontroleerd in hoeverre het behandelplan aanslaat, welke verbeteringen optreden en welke aanvullende maatregelen genomen kunnen worden om te komen tot verdere verbetering. De behandelingen zijn niet alleen gericht op wegnemen van de directe klachten maar ook op het u bijbrengen van voldoende kennis en kunde om gezonder te worden en te blijven. Het gaat om het vinden en in stand kunnen houden van uw balans. 

Contra-indicaties

Bijwerkingen en (tegen)reacties zijn normaliter niet te verwachten. Lichte reacties kunnen optreden, horen bij het genezingsproces.  

Kosten

De kosten voor een natuurgeneeskundige behandeling zijn €74,- per consult van minimaal een uur. Een nabehandeling van 35 minuten is €45,- een uitgebreide behandeling van 2 uur €140,-. Afhankelijk van de behandeling kunnen er kosten bijkomen voor laboratoriumonderzoek en kruidenpreparaten. Afspraken kunnen verzet worden tot maximaal 24 uur voor het geplande consult zonder dat kosten in rekening worden gebracht.

Als u alternatieve geneeskunde in uw ziektekostenpakket hebt dan worden de behandelingen door de meeste verzekeraars vergoed. LaraLuca is geaccrediteerd voor zowel Kruidengeneeskunde/Herborisme, Chinese fysiotherapie/Tuina als Acupunctuur. De meeste verzekeraars vergoeden een of meerdere van deze behandelingen. Aanvullende technieken zijn geintegreerd in deze hoofdbehandelingen. Worden niet vergoed als hoofdbehandeling. Bij twijfel kunt u even contact opnemen. Bijkomende kosten voor laboratoriumonderzoek en kruidenpreparaten worden op enkele uitzonderingen na, niet door uw kostenverzekeraar vergoed. 

Meer weten ?

Wilt u meer weten over wat ik in uw situatie voor u kan betekenen ? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mijn contact en adresgegevens vindt u op pagina's contact en adres.

 Behandelovereenkomst

Klik hier voor de behandelovereenkomst waarmee u akkoord gaat bij het maken van vervolgafspraken.