LaraLuca

LaraLuca, Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Ontevreden over uw behandeling?


Als therapeut in complementaire en alternatieve zorg doe ik mijn uiterste best om cliƫnten met de grootst mogelijke integriteit therapeutisch te behandelen. Vrijwel altijd tot grote tevredenheid van cliƫnten. Toch kan het voorkomen dat u vindt of vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook, onvoldende of niet juist gehandeld heb. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, dan verneem ik dit graag van u.


Als FAGT geregistreerde CAM-therapeut ben ik aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris via Quasir en geschilleninstantie Zorggeschil welke door het ministerie van VWS is erkend. Bovendien sta ik ingeschreven in het TCZ/RBCZ register, waar het tuchtrecht georganiseerd is.

In geval van een klacht heb ik graag dat u contact op neemt met mij en het probleem voorlegt. We kunnen dan samen kijken naar een oplossing.
Indien dit niet het gewenste resultaat heeft, kunt u contact opnemen met Quasir. Een onafhankelijke klachtenfunctionaris zal u begeleiden in dit proces.
Indien ook de klachtenfunctionaris niet heeft geleid tot het door u gewenste resultaat, dan is er de mogelijkheid van een geschillencommissie. Uw klachtenfunctionaris kan u daarbij helpen.

quasir_logo_linkedin
llzorggeschil
tczlogo