Welkom op de site van LaraLuca praktijk voor Natuurgeneeskunde

                Larisa Lucassen

 

Federatie Additief Geneeskundig  Therapeuten lidnr: 14564        

 

Register Beroepsboefenaren Complementaire Zorg Licentiecode: 309369R

Media


Te vaak moe, moedeloos, je komt er niet uit, het wil maar niet beteren, alles al geprobeerd, medicijnen slaan niet aan, je valt van het een in het ander, moeizaam herstel na ernstige ziekte etc, etc.  Herkenbaar?  Je wilt een sneller, gezonder herstel bevorden?  Een natuurgeneeskundige aanpak kan je helpen. 

Je voelt je niet ziek maar je wilt meer zekerheid gezond te blijven, je verder te verbeteren of je voorbereiden op komende uitdagingen? De natuurgeneeskunde kan je hierbij helpen. Preventief onderzoek, periodiek onderhoud en reiniging van het lichaam, een varieteit aan oefeningen en gezonde levenstijl geven u geen 100% garantie, maar wel veel betere vooruitzichten op een gezond en energiek leven en het beter bestand zijn tegen de uitdagingen van het leven.   


Ik ben Larisa Lucassen en help mensen gezond te worden, gezond te blijven en zich gezond te voelen met natuurlijke producten en behandelingen. Op mijn site vindt u meer informatie over de natuurgeneeskunde, mijn achtergrond, mijn aanpak en behandelingen.

 

De pagina Workshops geeft uitleg en informatie over workshops die ik organiseer om zelf leuke en vooral gezonde producten te maken. 

Via de Webshop kunt u rechtstreeks diverse producten bestellen die bij kunnen dragen aan uw gezondheid. 

 

Heeft u vragen, opmerkingen? Wilt u weten hoe mij te vinden? Ga dan naar pagina contact of adres.